Om Swedish Emergency Roleplay

Swedish Emergency Roleplay är en svensk spel klan som arbetar ideelt med stöd från sponsorer som t.ex. stöder oss med servar. Swedish Emergency Roleplay spelar många olika spel men är specialliserade på GTA 5 . Vi har många anställda som arbetar för den bästa gemenskapen inom gruppen och hjäps åt att utvecka gemenskapen tillsammans. Många anställda jobbar på den administrativa sidan och utvecklar och kodar servrar samt hemsida.

Vad vi alla har gemensamt är att vi är intresserade av Polisens och blåljus världens arbete. Vi försöker virtuellt efterlika Polisen, Ambulansen, Räddningstjänsten, Väktarna, Militären och många fler yrken i spelen. Det är det som gör oss unika, istället för att kämpa mot dessa yrken som många spel går ut på, så bidrar vi och blir en del av samhället istället.

Du spelar på din egna dator där du befinner dig, alltså möts vi alla virtuellt på servrar. På så sätt passar det alla vart man än befinner sig i världen. Därför "Tar vi verkligheten in i spelet!"

Tillsammans arbetar vi ständigt för att hitta nya lösningar och kommer upp med system och nya funktioner för att utveckla oss framåt!

Alla är vi unika, vi alla har olika aktiviteter, olika dygnsrytm.

Vi är medvetna om att alla är olika, därför att vi byggt våra system på för att passa alla. När vi spelar tillsammans kallar vi det event. Vårat bokningssystem bygger på att ledare planerar event på olika tider på dygnet och sedan bokar varje medlem individuellt in sig om tiden och dagen passar en själv. På så sätt blir får alla spela när dem själva vill och när det passa en. Hos oss ska du aldrig behöva känna dig tvingad att spela, vi är alla här för att ha kul!

Hos oss är alla som är intresserade av samhällets sektorer välkommna, vi har alla olika åldersgrupper och erfarenhetsnivåer. Våra yngsta medlemmar är studerande 14 åringar och våra äldsta runt 40 år. Vissa har även gått polishögskolan. Det finns stora skillnader bland medlemmarna och det är även det som det så roligt i spelandet. Alla kan dela med sig av sin erfarenhet och tillsammans hitta nya vänner! Kanske vänner för hela livet framåt?

I Swedish Emergency Roleplay är det nolltolerans på mobbing och kränkning. Vi behandlar det mycket allvarligt och är ett prioriterande ärende och vi gör vad som behövs, om så nödvändigt tas högre chefer in.

Kostnadsfritt

Hur konstigt det än låter så är det sant, att vara medlem och spela hos är helt kostnadsfritt. De anställda som Swedish Emergency Roleplay brinner för vad de gör och ägnar sin fritid åt att göra det så kul som möjligt för dig att spela. Våra intäckter görs från sponsorer som erbjuder servrar för oss.


Är du redo för att bli en del av Swedish Emergency Roleplay?

Ansök idag!